SELAMAT DATANG KE DUNIA HIASAN KEK DAN CUPCAKE...KAMI SENTIASA MENGALU-ALUKAN TEMPAHAN DAN SOKONGAN DARI ANDA.... KEK KAMI SESUAI UNTUK SEMUA MAJLIS, BUAT BAKAL MEMPELAI,SERIKAN MAJLIS PEKAHWINAN ANDA DGN PELBAGAI PILIHAN PAKEJ 'WEDDING CAKE' YANG KAMI SEDIAKAN UNTUK ANDA.. GEMILANGKAN APA JUA ACARA ANDA DENGAN MENEMPAH KEK DARI KAMI.. RASAI KEENAKKANYA DAN HAYATI KEUNIKANNYA....

Saturday, June 26

pengumuman


Buat pelanggan JHP terhormat,Minggu ni kena gantung apron sat...JHP nak wat house keeping.,klu lmbt terima balasan email harap bersabar ya...da,luv u...


Wednesday, June 23

sebakul roses...




sbnrnya ni pic yg agak lm tersimpan dlm hanset,ingat lg masa nak wat kek ni hati dok nak deco carnation,alih2 nozle hilang..pastu nak wat sunflower kalernya plak xda...adoiii,hurm...x abih2 ngan roses lg


Monday, June 21

sebaris kata



salam...dah lm nak kongsi cite tp x betah utk berkata,jemari jd kelu,nak tekan keyboard jd kaku...2 mggu cuti sek dah pun berlalu,huh...penat gak melayan oder pelanggan,memandangkan i'v 7 member in family include me,dulu i wish i could be a stay home mom...cook for them,look after my kids n check their homeworks,spend quality time with hubby...seriusly,kebajikan mereka kdg2 terabai,sorry hubby....adoiii penatnya akuuu,baking,family,menyusu bby n sambung baking lagi pas tu deko kek,but i'm very hapy coz i luv to menata rias kek...wlupun kdg2 risau takut customer x puas hati mklum lah i'm still new tp syukur most of them bg feedback yg positif,n jika ada yg x puas hati JHP mohon ampun maaf,inshaallah segala kelemahan pd hari ini adalah satu pembelajaran yg x ternilai harganya utk JHP mengkreatifkan lg seni cake decorating.


Sunday, June 20

Kemeja For Him



Tqsm Alina...ingat xnak wat pasal mslh delivery,tp cair dgn pujukan Alina n ksian sb khas utk ayahnya yg mengajaq kat SKJ,Harap kemeja ni dpt mengeratkan lg ikatan kasih sayng Alina n ayahnya

Hantaran Bertunang

Memang xtau nama yg oder cake ni,yg tau org Taman Jitra...btw tqsm....

Saturday, June 12

wedding cake part 5





Oder dari Faiz...mjlis berlangsung di tepi Tasik Darulaman.,tqsm n Jhp mangucapkan Selamat Pengantin Baru kpda sume mempelai....Moga berbahagia keakhir Hayat...

Hantaran perkahwinan








Oder dari member yg dah lama x jumpa,Azila for her kezen....tqsm Azila.,







wedding cake part 4



Tqsm ana coz bg kepercayaan kat kak....

Wednesday, June 9

buttercream




fondant cuppies


Tuesday, June 8

hantaran bertunang


Oder dari Nora sempena majlis pertunangannya....tqsm ya Nora krna sudi oder ngan JHP...lebih kurang minta halalkan ya...

Monday, June 7

wedding part 3







hantaran perkahwinan




Sunday, June 6

wedding cake part 2

hujan turun renyai2...susah nak bentuk bear



Oder dari fizah titi gajah,tema purple tp fizah request colour biru coz nak samakan dgn gaun pengantin biru utk acara potong kek...bg JHP yg masih baru bkn senang nak deco n design any cake...fuh,berpeluh...tp syukur pd Allah bilamana dpt feedback positif dr Fizah...tqvm fizah...kak terpikat la ngan ur make up...cun gilerrr.....


miniature cake

Oder dari iena utk pertunangan....pic lg satu x dan nak snap btw tqsm ya,lebih kurang minta dihalalkan dunia akhirat(seni deko kak begitu terhad,i'm still new...)

wedding part 1

La...cnne ble terbalik plak ni













Oder dari fizah,Arau..ingatkan utk diri sendiri rupanya oder utk adik ipar,baik sungguh fizah n mr hubby ni n sgt senang berurusan dgnnya....tqsm fizah atas sokongan n sudi oder ngan JHP....


Wednesday, June 2

chocolate doorgift




chocolate doorgift,Now is available

oder dari kak ita bridal house,tqsm...